Затова "1-ЕКСПРЕСНО ПАРТИ"ЕООД и екип от технолози и диетолози  разработи специални седмични менюта за деца през кърмаческа и ранна детска възраст, с цел да подпомогне майките в  този период на растеж на детето.Поръчвайки си храна от "1-ЕКСПРЕСНО ПАРТИ"ЕООД Вие и вашето дете ще сте сигурни във всеки един момент, че то приема необходимите му витамини и хранителни вещества във всеки един период от растежа му. Затова сме разделили етапите на хранене в зависимост от възрастта :

от 7-12месеца
от 12-18месеца
от 18-36месеца        


   Във всеки от тези линкове ще можете да намерите информация какви вещества и витамини трябва да приема Вашето дете, по каквъв начин да приема храните и какви препоръки дава диетолога за тази възраст на детето.


  В седмичното меню,което сме подготвили е включено едно хранене за ден /обяд/ .
Тъй като се изисква известен идивидуален подход към всяко дете,на средните за дадената възраст норми трябва да се гледа като на ориентировъчни, затова  порциите в менюто  са направени по 50гр.
Напрактика това означава , че на деца с по-голям апетит може да се дава допълнително малко повече храна, съответно с по-малък апетит по-малко храна, на деца с повишен апетит и склонност към затлъстяване да се дават по-големи количества зеленчуци/сурови/ и несладки плодове.
   Порциите са съобразени със дневните норми на прием на хранене.Пожелание може да си поръчате допълнително количество от менюто.


              

           начало             

      нашата кухня        

        7-12месеца        

       12-18месеца       

       18-36месеца       

     седмично меню    

           контакти           
7-12месеца        12-18месеца          18-36месеца         седмично меню       контакти   
ВАШЕТО ДЕТЕ ГО ЗАСЛУЖАВА !
VIP
VIP
MAMA
MAMA