7-12месеца        12-18месеца          18-36месеца         седмично меню       контакти   
ВАШЕТО ДЕТЕ ГО ЗАСЛУЖАВА !
VIP
VIP
MAMA
MAMA
Частна детска кухня VIP MAMA e изградена съобразно съвременните изисквания и тенденции в оборудването.
  Кухнята има разрешително за работа № Т 163315576/01.09.10г. от РИОКОЗ и работи изцяло по програма НАССР за безопасност на храните и има изградена система за самоконтрол.
  VIP MAMA работи изцяло с висококачествени, екологично чисти натурални продукти, които гарантират високото съдържание на витамини и хранителни вещества в тях.
  Прясното месо и зеленчуците се купуват един ден преди приготвянето им и се съхраняват в хладилник. При приготвянето на храната, продуктите/зеленчуците се добавят постепенно съобразно необходимото време за варене без загубване на ценните съставки – витамини и минерали.
  При приготвянето на храната не използваме запръжки. Работим изцяло на задушаване и варене,сол и захар се добавят в минимални количества – съгласно рецептурник, с цел запазване на ценните им съставки.
  Готовата храна се поставя в опаковки за еднократна употреба - термочаши, с цел по-дълго задържане на храната топла.Тези опаковки могат да се използват директо за затопляне на храната в микровълнова фурна.
  Готовата храна пристига до дома Ви, в удобно за вас време с транспорт,който е регистриран по Закона за храните от РИОКОЗ.


           начало             

      нашата кухня        

        7-12месеца        

       12-18месеца       

       18-36месеца       

     седмично меню    

           контакти